God Dag!
tenkte e skal gjøre et lite forsøk på en liten blogg…
har ikke alt utstyret på plass til bloggen, så til og begynne med vil e legge ut litt om utstyret e har kjøpt og utstyret e skal kjøpe til bloggen vil begynne med spiring og dyrking!
litt skryt til dem så holder norcan i livet!
e hva medlem får 10år siden og hadde mye bra lesestoff her inne, den gangen dyrka e i et 120x120x200cm med 600watt hps og brukte cfl 300w til vekstlys, politiet kom tilslutt og e blei spikra på korset i en rettsak med 500gram marihuana og hva en tur i fengsel…. Denne gangen skal e dyrke i et 2.4x2.4x2m dyrketelt fra eBay med 4stk adjust a wing reflektor og 4 stk omega 600watt digital ballast, skal kjøpe et 1.2x1.2x200 dyrketelt e har tenkt og ha til vekst, med metal halide 600watt 6000K,. Planen e da og ha 36planta i vært telt, slik att e høsta, så har jeg klar stikklinger/avleggere i vekst teltet, klar til blomstring.
Har tenkt og kjøpe nokken frø som heter: 24K GOLD fra nordlandseeds, er mottagelig for flere butikker som selger frø?! :) gikk vekk i fra kullfilter på dinne grow, da det ikke blei brukt sist e dyrka, kullfilteret egentlig e til?
Også tenkt og kjøpe "biobizz" all mix ferdig blomsterjord, blandet selv vermiculite og perlite med blomsterjord fra plantasjen sist e dyrka, men denne gangen blir det og legge ut litt krone på kvalitet!
Tenke og kjøpe "Advanced Nutrient" blomster næring som justera PH, kommer i sett med 3flasker (Micro,Grow,Bloom) på 5liter vær og tenke og legge til ei 5liters kanne som dem kalla "big bud"…
Tar gjærne i mot tips til dyrkebutikk på nett?! :)